Eladó a XII:ker. 3 emeletes sátortetős panelban 35nm-es fiatalos kis lakás!

sale 18 900 000 HUF - 52 066,12 EUR
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/teladhu1/public_html/wp-content/themes/realhomes/framework/functions/real-estate.php on line 323
 

Eladó a XIII. kerület sátortetős panellakás első emeletén 35-nm fiatalos egyedi elosztású lakás! Családias, barátságos, parkokkal övezett környezetében eladó!
A garzonokkal ellentétben az ablakos konyha és a mögötte fekvő étkező kiváló társasági teret biztosít amellett, hogy természetes napfényt kap és szellőzik. A szintén jellemző kis fürdőszobák helyett itt a 4,37 nm-es fürdőben egy kád kapott helyet. A szoba a konyha mellett fekszik, szintén kertre néz és a nagy ablakának köszönhetően világos.
Vízórás, a fűtése átalányban 9-10eFt/hó, a közös költség pedig 6000 Ft.
A ház a ’90-es évek panelépületeinek építései szerint szigetelt, eredetileg is dupla üveges nyílászárókkal kialakított. A ház békés, csendes, jó lakóközösségű. A lakáshoz egy földszinti közös tároló is tartozik, ami pl. bicikli tárolására kiválóan alkalmas.
10 perc sétával a Duna partján töltheti szabadidejét, de ha munkába siet, úgy a metró ( Árpád híd ), az 1-es villamos, a 115-ös busz, a 75/79-es trolibuszok segítenek a város különböző pontjaihoz jutásában.

Irány ár:18,9Mft

Hívjanak bizalommal, érdemes megnézni!

Trenyák Edina   20/415-27-71Diamond Ingatlaniroda Kft. – Diamond Ingatlaniroda

Hasonló ingatlanok