Eladó egy frissen felújított 2,5 szobás panorámás lakás óriási erkéllyel a 13. kerületi Béke utcában.

  • elado-budapest-xiii-ingatlan-322207
  • elado-budapest-xiii-ingatlan-324100
  • elado-budapest-xiii-ingatlan-322205
  • elado-budapest-xiii-ingatlan-322206
  • elado-budapest-xiii-ingatlan-322208

sale 27 000 000 HUF - 75 418,99 EUR
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/teladhu1/public_html/wp-content/themes/realhomes/framework/functions/real-estate.php on line 323
 

Eladó egy frissen felújított 2,5 szobás panorámás lakás óriási erkéllyel a 13. kerületi Béke utcában.

INGATLAN HELYSZÍNE: Az ingatlan a közkedvelt Béke utca Fiastyúk utcához közel eső részén található. A társasház mögött található egy parkos játszótér és ingyenes parkoló, a közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok és a Rákos-patak is csak pár perc sétára van. Közlekedés szempontjából is kiváló az elhelyezkedése mind autóval, mind tömegközlekedéssel is. A közelből indul a 105-ös busz, a 14-es villamos is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI: A lakás egy 8 szintes, liftes tégla építésű társasházban található. Kívül átlagos,belül kitűnő állapotú, a lakóközösség kedves, kulturált.

LAKÁS JELLEMZŐI: A lakás a 7. emeleten található, ami nemcsak a gyönyörű kilátás miatt jó, hanem a levegő is sokkal tisztább, mint az alacsonyabb emeleteken lévő lakásoknál. Keleti tájolású, ebből következik, hogy az egész lakás fényárban úszik. A képeken ez sajnos annyira nem látszik, mivel már szürkült, amikor készítettem őket, de személyesen bármikor meggyőződhet róla. Alapterülete a tulajdoni lap szerint 56 m2, de az átalakítások után a valóságban 60 m2. A lakás 2015-ben teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át:
– Falak lettek bontva és áthelyezve az ideális elosztás érdekében.
– A teljes víz- és villamos hálózat ki lett cserélve.
– A nyílászárók ki lettek cserélve redőnyös, szúnyoghálós hőszigetelt ablakokra és erkélyajtóra.
– A régi bejárati ajtó helyére új biztonsági ajtó került.
– A belső ajtók, a radiátorok, burkolatok ki lettek cserélve, a fürdőszoba átalakításra került, a konyha fel lett újítva, be lett építve.
– Mosó konyha került kialakításra. Végül de nem utolsósorban tartozik hozzá egy hatalmas erkély, ami az egész lakás hosszában helyezkedik el és a kisebbik szoba kivételével mindenhonnan nyílik rá ajtó.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG: A konyha teljes körűen gépesített (mosogatógép, mikró, villanytűzhely, elszívó). Az egész lakásban modern, energiatakarékos világítás van. Az amerikai konyhás nappaliban kialakításra került a klíma vezetékelése. Tudtommal egy kültéri egység beszerelésével már működik is a klíma.
Fűtése: távfűtés egyedi mérőórával, mely szabályozható és az átalánya jelenleg 11100 Ft év végi elszámolással. A meleg vízről a képeken is látható modern villanybojler gondoskodik.

KÖLTSÉGEK: Közös költség: 12759 Ft.
Minden rezsi egyedi mérőóra alapján kerül elszámolásra.

A lakás irányára: 27.000.000 Ft

Jöjjön el, nézze meg személyesen is, nem fogja megbánni!Diamond Ingatlaniroda Kft. – Diamond Ingatlaniroda

Hasonló ingatlanok